Samsung UE55K5105AK

TV'et får næsten altid lov til at bestemme, hvordan rummet møbleres. Det er sjovt, friskt, unikt og passer ind overalt. Joiiii sætter barren for moderne design. De strømlinede og rette linjer passer ind i alle indretninger, uden at det friske design forsvinder i baggrunden. Nu har du frihed til at lade TV'et tilpasse sig til din livsstil. Endelig et TV, der passer til dig. Ingen synlige stik eller samlinger. Ingen grimme ventilationsriste. Det elegante bagstykke skjuler effektivt alle tilslutninger og får TV'et til at se ryddeligt ud. Derfor kan du oven i købet placere Joiiii midt i rummet. Skarpe detaljer, mættede farver og billeddynamik. Joiiii har en støjreducerende samt farve- og kontrastforbedrende teknologi, som forbedrer de enkelte billeder, så du lever dig helt ind i filmen - ikke kun er tilskuer.

Nøglefunktioner

 • Dit livsrum, din livsstil
 • Skræddersyet design - ikonisk elegance
 • Passer perfekt ind - fra alle vinkler
 • Hver eneste pixel, krystalklar

Produktegenskaber

 • Dit livsrum, din livsstil
  TV'et får næsten altid lov til at bestemme, hvordan rummet møbleres. Det er sjovt, friskt, unikt og passer ind overalt.
 • Skræddersyet design - ikonisk elegance
  Joiiii sætter barren for moderne design. De strømlinede og rette linjer passer ind i alle indretninger, uden at det friske design forsvinder i baggrunden. Nu har du frihed til at lade TV'et tilpasse sig til din livsstil. Endelig et TV, der passer til dig.
 • Passer perfekt ind - fra alle vinkler
  Ingen synlige stik eller samlinger. Ingen grimme ventilationsriste. Det elegante bagstykke skjuler effektivt alle tilslutninger og får TV'et til at se ryddeligt ud. Derfor kan du oven i købet placere Joiiii midt i rummet.
 • Hver eneste pixel, krystalklar
  Skarpe detaljer, mættede farver og billeddynamik. Joiiii har en støjreducerende samt farve- og kontrastforbedrende teknologi, som forbedrer de enkelte billeder, så du lever dig helt ind i filmen - ikke kun er tilskuer.
Forhandler Levering Gebyr Fragt Varens pris Total pris  
1-2 d. 0,00 kr 0,00 kr 4.444 kr 4.444 kr Til butik
Prisudvikling for bedste pris uden fragt