Sonos

PLAYBAR er soundbaren til musikelskere. Den gemmer på 9 højttalere og fylder ethvert rum med højrealistisk lyd til spil, film og musik. Den afspiller alt, der er tilsluttet tv'et, inklusive kabelbokse og spillekonsoller. Placér den på dit tv-bord, eller montér den på væggen i nærheden af dit tv. SUB tilføjer en jordrystende bas med 2 støjreducerende højttalere placeret overfor hinanden. Det giver en dyb lyd og ingen summen eller rysten i kabinettet. Føl effekten af hver eneste actionscene og kraften bag hver akkord. Placér SUB'en, hvor som helst du ønsker i rummet - den kan endda placeres fladtliggende under sofaen. Gør din hjemmebiograf komplet med et sæt PLAY: 1-højttalere. Lille, men stærk. Disse højttalere føjer en dyb, kraftfuld lyd til dine film og din musik. Tilslut dem bag sofaen, og bliv omgivet af en formidabel lyd.
PLAYBARs design med ni højttalere fylder dit hjem med bølger af dramatisk biograflyd til TV, internet, film, musik og videospil. PLAYBAR er også en enkeltstående alt-i-én Sonos-afspiller, som giver dig mulighed for trådløst at streame alverdens musik - dit iTunes-bibliotek, dine foretrukne musiktjenester og tusinder af Internet radiostationer, shows og podcasts. PLAYBAR tilsluttes dit tv med et enkelt optisk kabel og afspiller alle kilder, der er sluttet til tv'et, inklusive kabelbokse og spillekonsoller. PLAYBARs lange, slanke design gør det let at placere den over eller under dit tv, på et bord eller en konsol eller at hænge den på væggen. PLAYBAR taler DOLBY DIGITAL og stereo, så du ikke går glip af et eneste øjeblik i handlingen.

Nøglefunktioner

 • To PLAY: 1-højttalere giver dit HDTV en ægte biograf-surroundsound
 • PLAYBAR leverer en kraftfuld, realistisk lyd til dit tv med 9 forstærkede højttalere og fungerer desuden som en trådløs højttaler for din musik
 • SUB tilføjer en jordrystende bas med 2 støjreducerende højttalere, der giver en dyb lyd og ingen summen eller rysten i kabinettet

Produktegenskaber

 • Sonos PLAYBAR
  PLAYBAR er soundbaren til musikelskere. Den gemmer på 9 højttalere og fylder ethvert rum med højrealistisk lyd til spil, film og musik. Den afspiller alt, der er tilsluttet tv'et, inklusive kabelbokse og spillekonsoller. Placér den på dit tv-bord, eller montér den på væggen i nærheden af dit tv.
 • Sonos SUB
  SUB tilføjer en jordrystende bas med 2 støjreducerende højttalere placeret overfor hinanden. Det giver en dyb lyd og ingen summen eller rysten i kabinettet. Føl effekten af hver eneste actionscene og kraften bag hver akkord. Placér SUB'en, hvor som helst du ønsker i rummet - den kan endda placeres fladtliggende under sofaen.
 • Sonos PLAY: 1-højttalere
  Gør din hjemmebiograf komplet med et sæt PLAY: 1-højttalere. Lille, men stærk. Disse højttalere føjer en dyb, kraftfuld lyd til dine film og din musik. Tilslut dem bag sofaen, og bliv omgivet af en formidabel lyd.
 • Storslået lyd til dit tv
  PLAYBARs design med ni højttalere fylder dit hjem med bølger af dramatisk biograflyd til TV, internet, film, musik og videospil.
 • Alverdens musik
  PLAYBAR er også en enkeltstående alt-i-én Sonos-afspiller, som giver dig mulighed for trådløst at streame alverdens musik - dit iTunes-bibliotek, dine foretrukne musiktjenester og tusinder af Internet radiostationer, shows og podcasts.
 • Let opsætning
  PLAYBAR tilsluttes dit tv med et enkelt optisk kabel og afspiller alle kilder, der er sluttet til tv'et, inklusive kabelbokse og spillekonsoller.
 • Fleksibelt design
  PLAYBARs lange, slanke design gør det let at placere den over eller under dit tv, på et bord eller en konsol eller at hænge den på væggen.
 • Universel lydgengivelse
  PLAYBAR taler DOLBY DIGITAL og stereo, så du ikke går glip af et eneste øjeblik i handlingen.
Forhandler Levering Gebyr Fragt Varens pris Total pris  
1-2 d. 0,00 kr 0,00 kr 14.596 kr 14.596 kr Til butik
1-2 d. 0,00 kr 0,00 kr 15.390 kr 15.390 kr Til butik
Prisudvikling for bedste pris uden fragt