Bose SoundTouch 10

Det trådløse SoundTouch 10 musiksystem er den nemmeste måde at afspille musik på i hele hjemmet. Og så er det så kompakt, at du kan placere det hvor som helst for at streame millioner af sange fra musiktjenester, internetradiostationer og dit lagrede musikbibliotek - med fyldig, detaljeret lyd. Du kan endda afspille din yndlingsmusik med det samme. Du skal blot trykke på en af de seks forudindstillinger på højttaleren eller fjernbetjeningen, så starter musikken. Og med fjernbetjeningen kan du bedømme din musik (knapperne "thumbs up/down"), når du lytter.

Nøglefunktioner

 • Afspil musik i hele hjemmet nemt og trådløst
 • Opsættes og forbindes til dit Wi-Fi -netværk på få minutter
 • Gratis app forvandler din mobiltelefon til en musikfjernbetjening
 • Tilføj flere SoundTouch -systemer for at afspille den samme musik i hele hjemmet eller forskellig musik i forskellige rum
 • Bluetooth -forbindelse for endnu flere musikmuligheder
 • Bedøm din musik (knapperne "thumbs up/down"), når du lytter

Produktegenskaber

 • Find musik med SoundTouch
  Med SoundTouch kan du finde og nyde musikken nemmere end nogensinde før. Stream millioner af sange trådløst fra Spotify og Deezer og fra internetradiostationer eller dit eget musikbibliotek. Med SoundTouch -appen kan du betjene musikken fra din telefon eller tablet, uanset hvor i huset du er. Og med seks programmerbare forudindstillinger har du adgang til din yndlingsmusik fra appen, højttaleren eller den medfølgende fjernbetjening.
 • Begynd med ét system
  Tilføj flere, når og hvis du ønsker det. SoundTouch 10 trådløst musiksystem er en del af en hel familie af trådløse produkter. De kan alle forbindes og afspille den samme musik i alle rum eller forskellig musik i forskellige rum.
 • SoundTouch - mærkbart anderledes
  Indstil seks brugerdefinerede forudindstillinger med SoundTouch -appen. Din fjernbetjening og SoundTouch -højttaleren vil automatisk huske dem. Så når du gerne vil bruge din telefon eller tablet til at betjene dit system, så kan du det. Og når du ikke har lyst til at starte op, stryge til siden og indtaste en adgangskode - så behøver du ikke at gøre det. Bare brug fjernbetjeningen, eller tryk på en forudindstillet knap på din højttaler, og musikken starter på et øjeblik.
 • Bluetooth indbygget
  Lader dig streame musik fra din eller en vens kompatible enhed - når du har lyst. Så kan lytte til endnu flere kilder, som f.eks. YouTube.
Forhandler Levering Gebyr Fragt Varens pris Total pris  
1-2 d. 0,00 kr 0,00 kr 1.519 kr 1.519 kr Til butik
1-2 d. 0,00 kr 49,00 kr 1.519 kr 1.568 kr Til butik
1-2 d.
Kan afhentes
0,00 kr 0,00 kr 1.578 kr 1.578 kr Til butik
Prisudvikling for bedste pris uden fragt