Mere info om forhandlerannoncering

Annoncer dine produkter på vores sites

Ønsker du at annoncere på Danmarks største online portal for forbrugerelektronik med mere end en kvart million købsparate brugere?

Vi leverer nogle af markedets bedste kontaktpriser og konverteringsrater. Du behøver blot at udfylde vores skema bestil tilbud, så tilsender vi et uforpligtende tilbud.

Fra vi modtager din tilmelding og til du er online, og kan opdatere dine priser, går der typisk en arbejdsdag.

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål til forretningsbetingelserne eller det rent tekniske med hensyn til indberetning af priser, er du meget velkommen til at kontakte vores forhandleransvarlige på forhandler@edbpriser.dk, som vil vende tilbage med et svar hurtigst muligt.

Sælg mere med e-mærket

En nylig undersøgelse har vist, at 70% af forbrugerne foretrækker at handle på et e-mærket website. Du kan ansøge om e-mærket her!

Check prisfilen

Vil du være sikker på at få dine produkter på X-Priser, så brug Prisfilchecker v. 1.1.

Dette lille program kan afsløre eventuelle fejl i din prisfil og dermed sikre dig en chance for at få det rettet inden opdateringen.

Programmet kan hentes her: Prisfiltester11.zip

Hvordan kommer jeg i gang nemt og hurtigt?

Kontakt os – så hjælper vi dig i gang.

Du kan ringe til os alle hverdage mellem kl. 08.00 – 16.00 på tlf. 24 52 73 86 eller sende os en e-mail på: forhandler@edbpriser.dk. Alternativt kan du benytte nedenstående formular til at indhente et tilbud

Forhandlertilmelding