Apple TV - 3. generation

Føniks A/S
(over 3 dages levering)

Den nye Apple TV-model med 1080p HD giver dig adgang til det bedste indhold - populære film, sportsudsendelser, din musik og dine fotos - direkte på fjernsynet. Du kan endda afspille indhold fra dine iOS-enheder på et fjernsyn via AirPlay.
Apple TV er et lille underholdningskraftværk, der afspiller det bedste fra iTunes, YouTube med mere på fjernsynet. I op til 1080p HD. Sæt den til, og opdag en hel verden af film, billeder, musik og meget mere. Du får brug for en bedre sofa.

Nøglefunktioner

 • Film, musik, billeder m.m.
 • Lille, kraftfuld, effektiv
 • Nem indstilling
 • Giv din iPad, Phone eller iPod touch noget airtime
 • Fotostream

Produktegenskaber

 • Film, musik, billeder m.m.
  Apple TV giver dig adgang til ubegrænset underholdning - til enhver tid. HD-film fra iTunes - nogle i fantastisk 1080p - kan afspilles via Apple TV på dit HD-fjernsyn, og musik og billeder kan streames fra din computer. Bare klik og kig. Med AirPlay er det nemt at afspille indhold fra din iPad, iPhone eller iPod touch på et fjernsyn. Og Apple TV-grænsefladen gør det nemt at finde det, du er i humør til.
 • Lille, kraftfuld, effektiv
  Apple TV-boksen, der er lydsvag, energieffektiv og så lille, at du kan have den i din hule hånd, kan nemt placeres på et fjernsynsmøbel eller i et overfyldt mediekabinet. Og når den ikke fylder stuen med drama, romantik og komedie, bruger den mindre strøm end en natlampe. Den medfølgende Apple Remote gør det nemt at få adgang til underholdningen.
 • Nem indstilling
  Det tager næsten ingen tid at indstille Apple TV. Du skal bare sætte netledningen i stikkontakten, og Apple TV til dit fjernsyn med et HDMI-kabel. Da alt streames trådløst til Apple TV via dit Wi-Fi-netværk, er det alt, hvad du behøver. Med mindre du også har lyst til popcorn.
 • Giv din iPad, Phone eller iPod touch noget airtime
  Med AirPlay kan du trådløst streame indhold fra iPhone, iPad eller iPod touch til et fjernsyn via Apple TV. Så hvis du vil se en film, som du har på en af dine enheder, behøver du ikke at leje eller købe den igen for at se den på den på husets bedste skærm. Du kan også streame en video, du har optaget, eller billeder og videoer fra websites og AirPlay-kompatible programmer. Og med AirPlay-skærmdublering kan du vise iPad- eller iPhone 4S-skærmen på dit HD-fjernsyn. Så når du trykker på, skubber, kniber eller afspiller noget, vises det på den store skærm - det er ideelt til at dele underholdning med venner eller vise, hvor god du er til at spille (eller hvor dårlig).
 • Fotostream
  At overføre alle billeder fra en sommerferie eller en stor begivenhed er lige så nemt som at klø sig i nakken. Med Fotostream i iCloud vises dine 1.000 seneste fotos automatisk på alle dine enheder - inklusive Apple TV - uanset hvilken enhed du tog billedet med. Du skal ikke synkronisere. Heller ikke sende. Dine billeder er der bare. På dit HD-fjernsyn. Så du og alle andre kan nyde dem.

Hvad er der i kassen

 • Apple TV
 • Fjernstyring
Forhandler Levering Gebyr Fragt Varens pris Total pris  
? 0,00 kr 0,00 kr 1.090 kr 1.090 kr Til butik
Artikler om produktet
Prisudvikling for bedste pris uden fragt
Prisbaskere
Debatindlæg