Panasonic SC BTT590 (Sort)

Panasonic SC BTT590 (Sort)

Panasonic's nye Home Cinema topmodel hedder SC-BTT590 og er fyldt med den nyeste teknologi til absolut højeste billed- og lydkvalitet. Sammenlignet med mange andre komplette systemer er der fokuseret specielt på lyden. Her finder vi højttalermembraner i bambus/kulfiber-komposit, 8 cm basenheder med stor slaglængde, ekstra kraftige højttalermagneter og foliekondensatorer af højeste kvalitet, samt en ny kraftfuld subwoofer med nedadrettet enhed - alt sammen i et slankt design med detaljer i højglanspoleret sort rustfrit stål.
Modellen er udstyret med Panasonic Cinema Surround og en raffineret 3-D surroundlyd, som ved hjælp af en unik teknologi til retningskontrol skaber betagende 3D-effekter, der opleves som kommende fra forskellige dele af rummet. Den digitale forstærker er udstyret med et anti-jitter system, som er udviklet på basis af Panasonic's gennemprøvede MASH teknologi. Systemet eliminerer effektivt jitter og anden forvrængning, der ellers kan påvirke renheden i lyden. En anden nyhed er den forbedrede Digital Tube funktion, som gør lydoplevelsen mere varm og ægte.
Billedmæssigt er dette års systemer yderligere finpudset. Bl.a. er 3D-billedet og konverteringen af standardsignaler fra f.eks. Blu-ray/DVD-discs til 3D forbedret ved hjælp af opdateret Adaptive Chroma Processing og en ny Super Resolution billedprocessor. Resultatet viser sig som en utrolig 3D-oplevelse med en skarphed og farvemætning, som kun få andre Home Cinema systemer kan matche. 3D-konverteren fungerer også, når du ser på VIERA Connect materiale eller streamer film fra internet.
For at gøre dit TV smartere har Panasonic yderligere opgraderet underholdningen i den nye VIERA Connect portal. Denne cloud-baserede platform er nem at bruge, og den serverer et bredt udvalg af internettjenester plus et væld af apps inden for sport, film, spil og meget mere. Også sociale medier som Facebook, Twitter, YouTube eller Skype - alt er forudinstalleret. DLNA-kompatibiliteten gør afspilleren til en aktiv del af dit trådløse netværk i hjemmet, hvor den kan gengive billeder, musik og video fra en ekstern harddisk, en NAS-server eller en computer.
Tilslutning af en iPod/iPhone er hurtig og nem via Digital Music Connection, som gør overførslen til systemet helt digital og uden tab af kvalitet.
Forhandler Levering Gebyr Fragt Varens pris Total pris  
1-2 d. 0,00 kr 0,00 kr 3.495 kr 3.495 kr Til butik
Forhandler Levering Gebyr Fragt Varens pris Total pris  
Maks 4 d. 0,00 kr 0,00 kr 3.988 kr 3.988 kr Til butik
Relevante artikler om hjemmebiosystem
Prisudvikling for bedste pris uden fragt