Jabra Vega

Jabra Vega [TEST]: Lav støj til lav pris

3. apr 2017
- af Peter Hyldahl - Datatid TechLife

Et stort prisfald på denne model, som har fin lyd og god støjreduktion, gør headsettet til et virkelig attraktivt køb.

Den vejledende pris er over 2.000 kroner, men du vil ikke få problemer med at finde Jabra Vega, som ikke er ny på markedet, til omkring det halve mange steder på nettet. Nogle steder har vi set priser helt ned til 950 kroner – i vores bedømmelse er vi gået ud fra den typiske pris 1.095 kroner. Det gør Vega til et meget attraktivt køb.

For der er på ingen måde tale om en billig konstruktion. Jabra er eksperter i lyd til professionelt brug, og den danske producent GN bag Vega laver også nogle af verdens bedste høreapparater. Det er ingeniører i superklassen, der står bag Vega.

Støjreducerende
Derfor overrasker det os heller ikke, at Jabra Vega leverer en helt igennem fantastisk støj-undertrykkelse, der kun overgås af Bose og Sony i denne test, altså hovedtelefoner til mere end den dobbelte pris.

Læs også: Bose Quietcomfort 35 [TEST]: Stadig bedst til at stoppe støjen

Hovedbøjlen har et nærmest industrielt design og det kombineret med den grå overflade og de sorte læderpuder får hovedtelefonen til at se ret flot ud. På hovedet føles den lidt tung og lidt stram i forhold til de bedste i denne test. Men aldrig ubehagelig.