Filmen om Kaptajn Underhyler Blu-ray cover

Vind "Filmen om Kaptajn Underhyler" på Blu-ray eller DVD - AFSLUTTET

18. okt 2017
- af Redaktionen

Vanvittig morsom ny animationsfilm om Jimmy og Otto, som hypnotiserer deres sure rektor til at blive superhelten Kaptajn Underhyler.

De to spilopmagere Jimmy og Otto er frygtet af alle lærere, som arbejder på deres skole. De går i 4. klasse og sammen danner de en fantastisk synergi af sjov, spas og masser af pranks. Deres livsmission er at sikre, at livet er fuld af smil og pjat. De har dog én ærbar modstander - skolens ondskabsfulde inspektør.

Han har set drengenes unoder og luret, at eneste løsning for at reetablere orden og autoritet indenfor hans domæne er at sætte drengene i hver deres klasse. Med vanlig overflod af fantasi indser vennerne, at de må hypnotisere den ubehagelige rektor og forvandle ham til den tossede Kaptajn Underhyler. En karakter de helt selv har opfundet.

Den super klodsede og letpåklædte superhelt bliver hurtigt deres bedste ven, da fysiklæren Professor Prutpotte ansættes. Han har nemlig en nederdrægtig plan for alle børn på skolen.

DreamWorks' "Filmen om Kaptajn Underhyler" er baseret på en bogserie af Dav Pilkey. Filmen er instrueret af David Soren, som også kan notere familiefilmen "Turbo" på sit CV. Danske stemmetalenter er blandt andet Jonas Schmidt og Malte Milner Find som Jimmy og Otto, mens Kaptajn Underhyler stemme er af Caspar Phillipson.

Vi har trukket 2 DVD vindere og 2 Blu-ray vindere:

DVD:
Jenni Fiil fra Vissenbjerg
Bjarne Hedelund fra Hundested
Blu-ray:
Brian Iskov fra København
Tage Nordbek fra Stouby

Stort og spasfyldt tillykke til jer alle.

Se alle vores konkurrencer her