Wonder Woman Blu-ray cover

Vind "Wonder Woman" på Blu-ray eller DVD - AFSLUTTET

12. okt 2017
- af Redaktionen

Dette års helt store overraskelse på superheltefronten er nu klar til at indtage hjemmebiografen - vind dit eksemplar her.

Inden hun blev Wonder Woman var hun Diana, prinsesse af Amazonerne. Hendes livsmål var at blive en uovervindelig kriger, som skulle hjælpe med at vinde de største slag.

Hun er vokset op på en beskyttet paradis-ø uden nogen egentlig forståelse for, hvad der foregår i verden omkring hende.

Da en amerikansk pilot styrter ned på øen, fortæller han hende om store konflikter, som hærger verden udenfor. Hun beslutter sig for at drage fra øen og hjælpe.
 
Diana forlader sit hjem, og hun er overbevist om, at hun kan stoppe truslen. Sammen med menneskene kæmper hun for at sætte en stopper for alle krige, alt imens hun opdager potentialet for sine fulde kræfter - og også sin sande skæbne.
 
Oplev den mest roste og mest indbringende superheltefilm fra 2017. Instrueret af Patty Jenkins og med Gal Gadot samt Chris Pine i hovedrollerne, og også danske Connie Nielsen er at finde på rollelisten.

"Wonder Woman" er baseret på DC Comics tegneserie af samme navn, og filmen viste sig at være en fuldtræffer, så en to'er er allerede planlagt til 2019.

Vi har trukket 2 DVD vindere og 2 Blu-ray vindere:

DVD:
Peter Groskopf fra Søborg
Lars Sommer fra Hørve
Blu-ray:
Rene Thomasen fra Korsør
Johnny Karlsson fra Albertslund

Stort og feministisk tillykke til jer alle.

Se alle vores konkurrencer her