Sonos PLAYBASE

TEST: Sonos PLAYBASE

6. apr 2017
- af Jens E. Hummelmose - Recordere.dk

Der er langt imellem produkterne fra Sonos, men når de så kommer, kan man altid regne med, at de er gennemtestede og i en rigtig god kvalitet. Vi har derfor spændte testet den nye Sonos PLAYBASE, som kan købes i butikkerne fra i dag.

Recordere.dk har i de sidste uger testet den nye Sonos PLAYBASE, der er klar i butikkerne i dag.

Sonos PLAYBASE er en soundbase, som er ment som en højttaler, du stiller dit TV på.

Sonos har lavet en markedsundersøgelse, der viser, at rigtigt mange ikke hænger deres fladskærm på væggen, og de mener derfor, der er en plads i markedet til sådan et produkt.

Vi modtog vores PLAYBASE op til en weekend, og havde derfor masser af tid til at teste den med både TV, film og de mange streamingtjenester, som Sonos understøtter.

Udpakning og installation
Sonos PLAYBASE kommer i en flot kuffertlignende papkasse, der elegant lukkes op i enderne med et let genbrugeligt låsesystem.

I kassen finder vi udover højttaleren, et strømkabel, et ethernet kabel og et Toslink optisk kabel, der skal bruges til at forbinde med TV'et.

Læs også: Philips Fidelio B5 [TEST]: Smart surround-alternativ

Der ligger også diverse manualer, ligesom der på toppen af kassen er sådan et lifestyle katalog, hvor man kan blive inspireret, hvis man har lyst til at møblere stuen om samtidigt.

PLAYBASE vejer 8,6 kg, og inde i det ellipseformede kabinet på 58 x 720 x 380 mm finder man 10 drivere, der består af 3 tweeters, 6 mid-range, en lille subwoofer, der er fladt monteret, og så monteret med en smart S-port, som giver en spredning af bassen.