Sonos PLAYBASE

Sonos PLAYBASE [TEST]: Lækker lyd under TV'et

10. aug 2017
- af Kirse Larsen - Alt om DATA

Sonos PLAYBASE er skabt til at stå under TV'et, så du kan få stor lyd, når du ser film og serier på fladskærmen. Det er dog ikke en løsning for alle.

Det er langt fra alle, der har TV'et hængende på væggen. Faktisk har de fleste TV'et stående på et bord eller en hylde. Og her er det ikke så praktisk med en soundbar, hvis man vil forbedre lyden fra den flade skærm.

Som et alternativ til deres PLAYBAR har Sonos derfor skabt PLAYBASE, der i stedet for at hænge på væggen, skal stå under TV'et.

Ikke for alle
Lad os blot slå det fast med det samme. PLAYBASE vil ikke passe ind i alle stuer. Heller ikke selvom man er blandt dem, der har et stående TV.

Højttaleren er nemlig skabt som en stor plade, der godt nok ikke fylder meget i højden, men i omkreds strækker sig længere, både i bredden og i dybden end det gennemsnitlige TV-bord og vel nok også de fleste hylder og kommoder.

Læs også: Bose 300 [TEST]: Æstetisk surround til pebret pris

Det er dog ikke desto mindre en flot højttaler, minimalistisk og stilfuldt skabt ud i ét enkelt stykke, uden tydelige sammenføjninger, og med et utroligt fintmasket gitter omkring højttaleråbningen.