Vind Razer BlackWidow X Chroma

Vind Razer BlackWidow X Chroma gamer tastatur

31. jan 2017
- af Redaktionen

I samarbejde med Razer udlover vi deres lynhurtige mekaniske BlackWidow X Chroma keyboard med bagbelyste programmérbare taster.

Razer BlackWidow X Chroma tastaturet er designet til seriøse gamere og eSport udøvere, der kan udnytte de lynhurtige mekaniske Green taster, som lægger op til gaming på højt niveau.

Razer BlackWidow X Chroma er bygget på en stålplade i militær kvalitet, hvorpå Razers egenudviklede taster er placeret i et optimalt layout.

Den høje kvalitet går igen i Razers taster, som er testet til at kunne klare 80 millioner tastetryk, så du kan være sikker på en lang holdbarhed.

Læs også: Test: Gamer keyboard bygget som en kampvogn - anmeldelse af Razer BlackWidow X Chroma

Razer BlackWidow X Chroma

Tasterne på Razer BlackWidow X Chroma kan desuden programmeres til at passe præcist til dig og dine spil, og de kan bagbelyses med ikke mindre end 16,8 millioner forskellige farver. Alt sammen styres i Razers Synapse program.

Vi trækker 1 vinder.


Deltag i konkurrencen ved at udfylde nedenstående formular.

Svaret skal være os i hænde senest mandag 27. februar kl. 14.00.

Vinderne får direkte besked.

Se alle vores konkurrencer her

 

Deltag i konkurrencen ved at svare på følgende spørgsmål:

Hvor mange millioner tastetryk er Razer BlackWidow X Chroma keyboardet testet til at kunne klare?Alle felter skal udfyldes, så vi kan sende præmien til dig, hvis du vinder. E-mail og adresse bruges kun i forbindelse med konkurrencen, med mindre du tilmelder dig et eller flere af vores glimrende nyhedsbreve.

Tilmeld dig samtidig et eller flere af vores nyhedsbreve