Hidden Figures Blu-ray

Vind "Hidden Figures" på Blu-ray eller DVD - AFSLUTTET

28. jun 2017
- af Redaktionen

Oplev Oscar-vindende Octavia Spencer, Taraji P. Henson og Kevin Costner i den virkelige historie om rumkapløbet og den eviggyldige race- og kvindekamp.

Den utrolige, ufortalte og sande historie om Katherine Johnson (Taraji P. Henson), Dorothy Vaughan (Octavia Spencer) og Mary Jackson (Janelle Monáe) – geniale afroamerikanske kvinder, der arbejdede hos NASA og stod bag en af de mest fantastiske aktioner i verdenshistorien: At sende astronauten John Glenn ud i rummet.

Vi befinder os tilbage i 1961, hvor der udspillede sig et teknologisk rumkapløb mellem de to stormagter Sovjetunionen og USA.

I "Hidden Figures" følger vi tre kvinder, som søger at komme videre med deres karriere i et hvidt, mandsdomineret NASA-arbejdsmiljø.

For at opnå deres mål må de bryde fordomme omkring køn og race i 60'erne sydstats USA. De tre arbejder som matematikere for NASA - et NASA der har som mål at få en mand ud i rummet før ærkefjenden Sovjet.

Kan de hjælpe og ændre skæbnen? For dem selv og for Amerika?

Se den utrolige, rørende og morsomme film om tre kvinder, du ikke kender, som spillede en meget vigtig rolle for en mission, du helt sikkert kender.

De tre hovedrolleindehavere er omgivet af stjerner som Kevin Costner, Kirsten Dunst, Mahershala Ali og Jim Parsons fra "The Big Bang Theory" samt glimrende nye sange af Pharrell Williams.

Vi har trukket 2 DVD vindere og 2 Blu-ray vindere:

DVD:
Lilian Ravnkilde fra Aalborg
Jeannet Philipsen fra Faaborg
Blu-ray:
Henny Vestergaard fra Hillerød
Thomas Henriksen fra Galten

Stort og grænsebrydende tillykke til jer alle.

Se alle vores konkurrencer her