Miss Peregrine's Home for Peculiar Children Blu-ray cover

Vind "Miss Peregrine's Home for Peculiar Children" på Blu-ray eller DVD

15. feb 2017
- af Redaktionen

Instruktøren Tim Burton er tilbage med endnu et fantastisk eventyr fuld af sælsomme væsener, tidsrejser og farlige monstre.

Den visionære instruktør Tim Burton står bag dette magiske eventyr, der er baseret på den populære debut-bog af Ransom Riggs med samme titel: "Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children".

Vi bliver taget ud på et eventyr på en walisisk ø for at finde spændende væsner og farlige historier. Vores ungdomshelt, Jake, vil undersøge et familiemysterium, der er omgivet af alternative virkeligheder.

En helt utrolig dannelsesrejse begynder, og Jake må finde ud af, hvem han selv i virkeligheden er. Rejsen bliver magisk, fyldt med fare og masser af nye varme venskaber.

I hans søgen finder han frem til øen Cairnholm, hvor der er en hemmelig verden af ”besynderlige børn”, som lever under Miss Peregrines beskyttelse - børn med overnaturlige kræfter.

Oplev fantastiske stjerner som Eva Green, Asa Butterfield, Chris O'Dowd, Allison Janney, Rupert Everett, Terence Stamp, Ella Purnell, Judi Dench og ingen ringere end Samuel L. Jackson som skurken Barron.

Vi trækker 2 DVD vindere og 2 Blu-ray vindere.


Deltag i konkurrencen ved at udfylde nedenstående formular.

Svaret skal være os i hænde senest mandag 13. marts kl. 14.00.

Vinderne får direkte besked.

Se alle vores konkurrencer her

 

Deltag i konkurrencen ved at svare på følgende spørgsmål:

Hvem spiller skurken Barron i "Miss Peregrine's Home for Peculiar Children"?Vælg præmieAlle felter skal udfyldes, så vi kan sende præmien til dig, hvis du vinder. E-mail og adresse bruges kun i forbindelse med konkurrencen, med mindre du tilmelder dig et eller flere af vores glimrende nyhedsbreve.

Tilmeld dig samtidig et eller flere af vores nyhedsbreve