Baywatch 2017 Blu-ray cover

Vind "Baywatch" på Blu-ray eller DVD - AFSLUTTET

18. okt 2017
- af Redaktionen

Så er det igen tid til at nyde velbyggede mennesker løbe i slow motion i denne herlige komedie med Dwayne Johnson og Zac Efron.

Vi kender alle serien, historierne og de smukke mennesker, som elsker at løbe i slow motion. De passer deres arbejde som livreddere, og samtidig prøver de at løse deres personlige problemer sammen.

Emerald Bay hedder byen, hvor Mitch er chef for det dynamiske hold. Samtidig er det er sæson for at kigge på nye livredderaspiranter. Alt er som sædvanligt.
 
Paradis perfekt!
 
Men der er onde kræfter, som arbejder for, at tingene skal ændres i paradis. Mitch og hans hold opdager, at der bogstavligt talt flyder hårde stoffer rundt i strandkanten, samtidig med betydningsfulde folk begynder at dø.

For at toppe op på Mitchs problemer så har hans overordnede besluttet, at livredderholdet skal se endnu bedre ud end før, og holdet skal derfor have en smuk, semi-populær og provokerende olympisk svømmer med som hedder Brody. Mitch har nok at se til.

Oplev årets komediefilm "Baywatch" med stjerner som Dwayne Johnson, Zac Efron, Priyanka Chopra, Alexandra Daddario, Kelly Rohrbach, David Hasselhoff og naturligvis Pamela Anderson.

Vi har trukket 2 DVD vindere og 2 Blu-ray vindere:

DVD:
Mille Nielsen fra Karise
Jannie R. Rosenkilde fra Rødvig Stevns
Blu-ray:
Daniel D. Karlsson fra København
Bent Asmussen fra Aabenraa

Stort og smukt løbende tillykke i slow motion til jer alle.

Se alle vores konkurrencer her